Iš šios didžiulės ir spalvotos daržovės galima pagaminti sveikų ir skanių patiekalų visai šeimai.
„Vaikystės mieste“ jo vadovė režisierė Rasa Micachienė pasiūlė mamoms surengti moliūgiškas vaišes. Prie šio renginio organizavimo prisidėjo ir Indrė Jovaišienė, kurios iniciatyva lietuviškai išleista A.Karmal knyga „Kūdikių ir mažų vaikų mitybos planas“.
Visi receptai buvo paimti iš šios knygelės.
„Mažiesiems (nuo pusės metų) pasiūlėme žaliąją moliūgo ir špinatų tyrelę. Vyresniems, jau savarankiškai laikantiems šaukstą ir jau išbandžiusiems kelias daržoves, garuose išvirėme moliūgą kartu su bulve, pastarnoku, saldžiąja bulve. O mamos liko neabejingos daugiaryžiui su moliūgu“, – sako Indrė Jovaišienė.
Kviečiame ir jus pasidalinti savo firminiais moliūgų receptais. Siųskite juos „Mamos žurnalui“, o jei pridėsite ir patiekalo nuotrauką, bus puiku!
Redakcija
Nežinau ar rasau į teisingą vietą. Mano receptas su moliūgu yra čia: http://lowcarblietuva.blogspot.no/2014/10/moliugas-su-ciobreliu-ir-cesnakais.html