Kada valgyti pusryčius? Ką gerti ryte? Kokie pusryčiai vertingiausi? Klausimų lavina dietistei
Sugrįžus po atostogų, daugelis bando sugrįžti ir į mitybos režimą. Kaip padaryti, kad pusryčius valgyti norėtume, kad valgytume ne tai ...
Sugrįžus po atostogų, daugelis bando sugrįžti ir į mitybos režimą. Kaip padaryti, kad pusryčius valgyti norėtume, kad valgytume ne tai ...
Blynai – gardus ir nostalgiškas patiekalas, kurio kvapais per Užgavėnes pakvimpa bene kiekvieno lietuvio virtuvė. Pasak kulinarės Julijos Steponavičiūtės, maisto ...
Anksčiau per Užgavėnes lietuviai valgydavo riebią mėsą, tačiau laikui bėgant tradicijos pasikeitė ir dabar bene populiariausiu šios šventės patiekalu išlieka ...
Vaikų gastroenterologas prof. Vaidotas Urbonas Tradiciškai manoma, kad blynai yra labiausiai vaikų mėgstamas ir jiems tinkantis maistas. Turbūt prisimename gražias ...
Blynai su karamelizuotais obuoliais Vaikai blynus mėgsta ne tik per Užgavėnes. Blynų idėjomis dalinasi tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė ir Adelės ...
1. „Pannukakku“ suomiški blynai keptuvėje Blynai – tai vienas populiariausių pusryčių pasirinkimų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tai ...
Kepimo akademijos ekspertė Sonata Šalkauskaitė Tirpstantys burnoje, purūs, minkštučiai, tvirta plutele ir gardžiai apskrudę – tokie yra tobuli blynai, nepaliekantys ...
Gydytoja dietologė Lina Barauskienė Žinome, kad pusryčiai – vienas svarbiausių dienos valgių, tačiau nemažai žmonių skubėdami juos praleidžia arba jaučiasi dar sotūs, ...
Berta su Adele Užgavėnių receptų skyrelyje tradiciškai – blynai. Jų mums šiandien iškepė tinklaraščio cukrinisavinelis.lt kūrėja Berta su dukrele Adele. ...
Blynai šiandien išgyvena tikrą renesansą Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – ...
Berta su dukrele Adele Jeigu pristigote idėjų savaitgalio pusryčiams, jums į pagalbą ateis paprasčiausia vaflių keptuvė. O tada lieka tik ...
Jūratės Čiakienės nuotr. www.fotojurate.lt KINIŠKAS MAISTAS Mūsų šeima mėgsta kinų maistą. Vaikai (4 ir 6 metų) valgytų kinų maistą kasdien, ...
SAUSI PUSRYČIAI Neringos Laurinaitienės nuotr. Mano vaikai (5 m. ir 7 m.) metų metais rytais valgo sausus pusryčius, užpiltus pienu. ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos