Mėsos technologas ir dietologė pataria, ką ant grilio iškepti vaikams, ir tai nebūtinai yra mėsa
Artėjant vasarai, vis daugiau žmonių laiką leidžia gamtoje ar savo namų terasose. Būdami lauke, dažnai ant kepsninės kepame mėsą, daržoves ...
Artėjant vasarai, vis daugiau žmonių laiką leidžia gamtoje ar savo namų terasose. Būdami lauke, dažnai ant kepsninės kepame mėsą, daržoves ...
Mėsos parduotuvių ir restoranų šeimininkas Vylius Blauzdavičius. Mikos Savičiūtės nuotrauka „Prie kepsninės tik nereikia skubėti“, – nuolat kartoja laidų apie ...
Maisto technologė, maisto kritikė Raminta Bogušienė Šventinė mityba ne visuomet sveikatai palanki, tačiau tikrai nei vienas nenori jaustis blogai šventės ...
Grilio vakarėliai – viena smagiausių vasaros pramogų Vasarą galime atsikvėpti nuo karštų viryklių ir sugrįžti į priešistorinius laikus, kai mūsų ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos