Mados lėkštėje. Ne – gliutenui!
Kristina Pozingytė, svetainės www.begliuteno.lt įkūrėja Įvedę į google paieškos sistemą žodžius „be gliuteno“ gausite atsakymą, kad gliutenas – tai apibendrintas ...
Kristina Pozingytė, svetainės www.begliuteno.lt įkūrėja Įvedę į google paieškos sistemą žodžius „be gliuteno“ gausite atsakymą, kad gliutenas – tai apibendrintas ...
Ant miltų nurodyti skaičiai 405, 550, 812 reiškia pelenų kiekį arba miltų spalvą Jeigu atrodo, kad visi kvietiniai miltai yra ...
„Malsenos“ kepimo akademijos ekspertė ir konditerė Sonata Šalkauskaitė bei desertinės įkūrėja Liucina Rimgailė Galetė, meduolis, biskvitas, trupiniuotis, tarta, keksas, sluoksniuotis ...
Blynai šiandien išgyvena tikrą renesansą Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – ...
Studijos „G foto“ nuotr. www.gfoto.eu Daugybė tautų savinasi makaronus kaip nacionalinį patiekalą. Lietuviai irgi neturėtų nusišalinti – nuo seniausių laikų ...
Laimos Druknerytės nuotr. www.laimafoto.lt Anksčiau duona buvo vadinama „kasdienine“, o dabar artėjame prie dienos, kai ją išbrauks iš sveikos mitybos ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos