Spagečiai, vamzdeliai, sraigteliai – kokie padažai tinka skirtingoms makaronų rūšims
Maisto ir vyno žinovė Urtė Mikelevičiūtė Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis. Jeigu italai mėsiško ...
Maisto ir vyno žinovė Urtė Mikelevičiūtė Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis. Jeigu italai mėsiško ...
Maisto tinklaraštininkė ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė Ar makaronai – tai būtinai tik itališkas patiekalas? O galbūt krapų pestas, ...
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai Daugelis lietuvių garbina itališką virtuvę, ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos