Vaikams augant, „auga“ ir blynai. Idėjomis dalinasi „Zuikio receptai“
Vaikams augant, „auga“ ir blynai. Iš pradžių asketiški, vos iš dviejų ingredientų, vėliau – sotūs ir gurmaniški. Tai patvirtins maisto ...
Vaikams augant, „auga“ ir blynai. Iš pradžių asketiški, vos iš dviejų ingredientų, vėliau – sotūs ir gurmaniški. Tai patvirtins maisto ...
Auginant mažus vaikus, namuose dažnai būna Užgavėnės – vaikai mėgsta blynus. Receptais dalinasi tinklaraščio „Mama, ką valgom“ autorė ir 3 ...
Tradicinis blynų kepimas yra lengviausias būdas, leidžiantis simboliškai paminėti žiemos išvarymą. „Anksčiau per Užgavėnes lietuviai valgydavo riebią mėsą, tačiau laikui ...
Nors į mūsų gyvenimą atėjo daug naujų švenčių, Užgavėnės išlieka viena labiausiai mėgstamų senųjų lietuviškų tradicijų. Vasario vaikai laukia dėl ...
1. „Pannukakku“ suomiški blynai keptuvėje Blynai – tai vienas populiariausių pusryčių pasirinkimų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tai ...
Kepimo akademijos ekspertė Sonata Šalkauskaitė Tirpstantys burnoje, purūs, minkštučiai, tvirta plutele ir gardžiai apskrudę – tokie yra tobuli blynai, nepaliekantys ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos