Bandelės gali būti sveikatai palankios, ypač jeigu tai bbaltyminės viso grūdo varškės bandelės
Raminta Bogušienė Šviežiai iškeptų bandelių kvapas suviliotų bemaž kiekvieną. O kur dar purus ir minkštas vidus, traški plutelė... Tačiau kaip ...
Raminta Bogušienė Šviežiai iškeptų bandelių kvapas suviliotų bemaž kiekvieną. O kur dar purus ir minkštas vidus, traški plutelė... Tačiau kaip ...
Velykinė pynė Velykiniais receptais dalinasi virtuvės entuziastė Viktorija – Aleksandro mama ir tinklaraščio „Gaminame ir mėgaujamės“ įkūrėja. Velykinė pynė Kaip ...
Pixabay.com Saldūs, minkštutėliai, mielėmis kildinti ir vanile arba džiovintais vaisiais gardinti – tokie yra kone visi Velykiniai kepiniai, kad ir ...
Sonata Šalkauskaitė Praėjusieji metai visam laikui įsirašys į istoriją ne tik kaip pandemijos, bet ir virtuvės renesanso pradžia. Staiga užgimusi ...
Kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė Tikriausiai nei vienas neįsivaizduoja savo šventinio stalo be jau tradiciniais tapusių mamos ar močiutės kepinių: ...
Linos Ruškytės nuotr. Nuo seno duona – pagrindinis ir svarbiausias lietuvių maistas. Jie tikėjo, kad duona apleidžia tuos namus, kuriuose ...
Trapi tešla – puikus pyragų pagrindas Te neįsižeidžia „pirktinės“ šaldytos tešlos, tačiau, mano galva, jos nė iš tolo neprilygsta gamintoms ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos