Gyvenimo virsmas, vadinamas „rugsėjo pirmąja“, kasmet paliečia šimtus tūkstančių mamų ir tėčių
Sveiki patekę į padidėjusio jautrumo zoną su adrenalino iškrovomis ir nerimo drebuliu. Rugsėjis, tiksliau – pirmosios jo savaitės – jautriausias ...
Sveiki patekę į padidėjusio jautrumo zoną su adrenalino iškrovomis ir nerimo drebuliu. Rugsėjis, tiksliau – pirmosios jo savaitės – jautriausias ...
Pexels.com Artėjanti mokslo metų pradžia kelia daug jaudulio – tiek pradinukams, tiek būsimiems abiturientams, tiek jų tėveliams. Vienas iš rūpesčių, ...
Pexels.com Iki mokslo metų liko mažiau nei pora savaičių, tad natūralu, kad pačiame pasiruošimo įkarštyje tėvams kai kas gali pasimiršti. ...
Šiaulių universiteto Ugdymo mokslų ir socialinės gerovės studijų katedros lektorė Odeta Šapelytė Mokyklos duris netrukus praversiantiems moksleiviams rugsėjo 1-oji – ...
Redaktorė Neila su anūke Adele ir dukryte Marcele Mielos skaitytojos! Jeigu užsuktumėte į mūsų redakcijos „virtuvę“, nustebtumėte, kad jau skaptuojame ...
PRIEŠ Mielos skaitytojos! Šis nuotraukų koliažas „prieš ir po“ gerai pažįstamas darželinukų ir mokinukų tėvams. Rugsėjo pirmosios euforija, ir netrukus ...
Vaikams saugiausias tas kelias, kurį jie pažįsta Didžiausias iššūkis pradinukų tėvams – vaikų kelionė į mokyklą. Draudimo bendrovės Ekspertizių skyriaus vadovas ...
Redaktorė Ginta. Olesios Michalovskajos nuotr., drabužiai „Liza svajos“ Mielos mamos! Artėjant rugsėjo 1-ajai, padaugėja kalbų, kiek kainuoja išruošti mokinį į ...
Visi įpratę sveikinti su Rugsėjo 1-ąja vaikus, mokytojus, auklėtojas. O mes norime pasveikinti Jus, nes šiandien – pati tikroji Jūsų ...
Mielos mamos, rugsėjo pirmoji – Didžioji Gėlių Dovanojimo Diena. Nerasi nė vieno mokinio ar darželinuko, kuris rugsėjo pirmąją eitų tuščiomis ...
Eglės Gelažiūtės-Petrauskienės pieš. Esu išsiskyrusi 3 vaikų mama. Žinau, kad esu ne viena TOKIA, ir viliuosi, kad mano pasakojimai sustiprins, ...
© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos