• APIE MUS
  • MŪSŲ KONSULTANTAI
  • REKLAMA
  • PRENUMERTA
  • KONTAKTAI
  • TEMOS
Mamos Žurnalas
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
    • Redakcijos projektai
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
    • Sveikos akytės
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
    • Privatus lavinimas
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologas atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata ir grožis
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Naujienos
    • Tinklaraštis
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
    • Pogimdyminė depresija
    • Emigrantų vaikai
    • Priimti kitokį
    • Aš vaikas ir knyga
    • Kultūros skiepas
    • Neišnykstanti Lietuva
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė
No Result
View All Result
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
    • Redakcijos projektai
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
    • Sveikos akytės
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
    • Privatus lavinimas
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologas atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata ir grožis
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Naujienos
    • Tinklaraštis
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
    • Pogimdyminė depresija
    • Emigrantų vaikai
    • Priimti kitokį
    • Aš vaikas ir knyga
    • Kultūros skiepas
    • Neišnykstanti Lietuva
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė
No Result
View All Result
Mamos Žurnalas
No Result
View All Result

Tinklaraštis „Saulėta virtuvė“ siūlo 4 šildančius patieklaus vaikams

in Mamos puslapis, Receptai
0
Tinklaraštis „Saulėta virtuvė“ siūlo 4 šildančius patieklaus vaikams

Nuotrauka Gretos Juodžiukynaitės, „Sesė Saulė“

Tęsiame pažintį su mamomis-maisto tinklaraštininkėmis, kurios lengvina mūsų dalią virtuvėje. Ilgimės saulės ir šilumos, tad jūsų dėmesiui – pokalbis su Asta Černe, sukūrusia „Saulėtą virtuvę“. Asta yra 6 metų Jorio mama.

Kartą prieš 14 metų

Pagal įgytą išsilavinimą, esu marketingo specialistė. Tinklaraštį „Saulėta virtuvė“ pradėjau rašyti studijų pradžioje – šiandien jis skaičiuoja daugiau nei keturiolika metų.

Pirmuosius kulinarinius bandymus prisimenu tik iš gana vėlyvos paauglystės. Maisto gaminimas į mano gyvenimą atėjo drauge su mitybos sutrikimais. Ilgainiui maisto gaminimas buvo mano sveikimo kelias. Štai todėl, suprasdama, kiek daug skirtingų emocijų gali suteikti maistas, savo tinklaraštį pavadinau „Saulėta virtuve“. Noriu palinkėti kiekvienam ir sau pačiai, kad santykis su maistu būtų taikus, draugiškas, kad laikas virtuvėje dovanotų saulėtas emocijas.

Nors daugybę metų tinklaraščio rašymas man buvo tik malonus laisvalaikio užsiėmimas, pastaruosius kiek daugiau nei penkerius metus tai yra mano pagrindinė veikla. Esu kulinarinio turinio kūrėja, receptų knygų autorė, maisto fotografė, dirbu su prekių ženklų komunikacija socialiniuose tinkluose. Galiu drąsiai sakyti, jog visos šiandienės mano veiklos užaugo iš mano pomėgio dalintis receptais ir fotografuoti maistą, mano darbas yra mano rašomo maisto tinklaraščio tęsinys.

Nuo subtilaus torto iki ūkiško patiekalo

Per keturiolika metų „Saulėta virtuvė“ ne kartą keitėsi – manau, tai neišvengiama, kai kalbame apie asmeninį tinklaraštį, kuris yra žmogaus atspindys. Iš pradžių tinklaraštis buvo skirtas saldumynų receptams, tačiau ilgainiui jame atsirado daugiau balanso – tiek saldžių, tiek nesaldžių patiekalų receptų, tiek sudėtingesnių, tiek visai paprastų. Dalinuosi receptais, tinkančiais visai šeimai: nuo sriubų iki tortų, nuo ūkiškų patiekalų ir pasaulio virtuvių receptų.

Tai, kas per visą šį laiką nepasikeitė, yra mano požiūris į maistą. Tinklaraščio skaitytojus raginu gaminti su meile ir mėgautis maistu, nelaukti ypatingų progų, o susikurti skanias patirtis čia ir dabar.

Dar palyginti neseniai tinklaraštyje šalia receptų vietą atrado ir kelionių rubrika. Esu didelė kelionių, kalnų ir žygių entuziastė, tad mielai dalinuosi fotoreportažais, rekomendacijomis, įspūdžiais. Šie pasidalinimai, viena vertus, yra lyg mano asmeninis kelionių dienoraštis, kita vertus, žinau, kad įkvėpė jau ne vieną žmogų leistis tais pačiais keliais, o tai be galo džiugina!

Man atrodo, kad vaikai – patys nuoširdžiausi kritikai

Vaikai – nuoširdžiausi kritikai

Sūnus ragauja daugumą patiekalų. Man atrodo, kad vaikai – patys nuoširdžiausi kritikai. Kita vertus, kartais jie labai greiti kritikuoti – dar prieš paragaujant juos gali atbaidyti spalva, tekstūra ar koks kitas patiekalo niuansas. Mes šeimoje stengiamės susitarti, kad paragauti – būtina, o paragavus jau galima atsirinkti, kas patinka ir kas nepatinka.

Esu daug kartų pastebėjusi, kad ragauti ir valgyti daug smagiau tada, kai vaikas įtraukiamas į maisto planavimą ar maisto gamybos procesą. Stengiamės tai išnaudoti kuo dažniau.

Jau labai ilgą laiką Jorio mėgstamiausias patiekalas yra virti varškėčiai. Į mėgstamiausių sąrašą tikrai patektų ir įvairūs mėsos kukuliukai, lietiniai blynai, varškės apkepas, bulvių plokštainis, virtų bulvių blynai (vadiname juos bulviniečiais), dabar jis pamėgo ir įvairias tirštas sriubas. Paskutinė, kurią labai išgyrė ir dar prašė pakartoti, – perlinių kruopų ir šamo plėšiko sriuba.

Nėra blogo maisto

Laikausi nuomonės, kad nėra blogo maisto, svarbiausia – saikas ir balansas. Mūsų namuose visada buvo ir yra valgomas įvairus maistas: pusryčiams, pietums, vakarienei. Visada stengiuosi ir raginu jo paragauti kuo įvairesnio, kalbame su sūnumi apie tai, kad net jei kažkas ir atrodė neskanu anksčiau, šiandien gal bus vėl skanu? Kalbant apie saldumynus, niekada jų nedemonizavome. Tiesą sakant, jau per pirmą savo gimtadienį sūnus paragavo keksiuko. Turime susitarimą, kad per dieną galima suvalgyti vieną desertą, bet ir šiam susitarimui kartais taikome išimtį. Užvis svarbiausia man atrodo kurti ir palaikyti taikų santykį su maistu, vengiant bet kokių kraštutinumų, ugdant natūralų alkio ir sotumo jausmą. Tikiu, kad įvairus, subalansuotas, skanus maistas turi būti visapusiškas džiaugsmas, noriu šį tikėjimą perduoti ir sūnui.

Iš kur tie receptai

Įkvėpimo rašymui, receptų gamybai, fotografavimui, filmavimui ieškau visur: kelionėse, gamtoje, knygose, filmuose, vaikystės prisiminimuose, parduotuvės akcijų leidinukuose, šaldytuvo turinyje, metų laikuose ir sezonuose, pokalbiuose su skaitytojais. Galų gale internetas bei socialiniai tinklai yra pilni įvairiausių receptų, mes nuolat esame apsupti įvairaus turinio. Būna, kad pastebėjusi patinkantį receptą, atkartoju jį savo virtuvėje ar pakoreguoju ir pritaikau mūsų šeimos skoniui.

Dirbu iš namų. Gaminu savo virtuvėje, fotografuoju savo darbo kambaryje-fotostudijoje, nuotraukas ir vaizdo medžiagą retušuoju, tekstus rašau prie savo jaukaus darbo stalo. Asmeniškai man sklandiems darbams yra būtina tvarkinga ir jauki aplinka, tad stengiuosi tokią susikurti ir palaikyti.

Asta dalinasi mėgstamais Jorio receptais.

VIRTI VARŠKĖTUKAI

3–4 porcijos

Paruošite per 30 min.

Reikės:

360 g varškės (9 proc.)

2 kiaušinių

1 stiklinės (140 g) miltų

2–3 v. š. cukraus

1 a. š. vanilinio cukraus

žiupsnio druskos

Patiekimui: sviesto, cukraus.

  1. Dubenyje gerai išsukite varškę su kiaušiniais. Suberkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išminkykite minkštą tešlą. Jei ji labai lipni, įberkite dar šaukštą kitą miltų. Tešlą padalykite į kelias dalis, iš jų ant miltuoto stalviršio rankomis suformuokite volelius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  2. Užvirkite pusę nedidelio puodo pasūdyto vandens, į jį dėkite porciją varškėtukų (tiek, kad virdami nesiliestų ir nesukibtų). Kai jie iškils į paviršių, pavirkite dar 2–4 min. (mažesnius – trumpiau, didesnius – ilgiau), tada išgriebkite kiaurasamčiu, nuvarvinkite ir patiekite su gabalėliu sviesto ir šaukšteliu cukraus arba kitokiais mėgstamais priedais.
  3. Lygiai taip pat porcijomis išvirkite ir likusius varškėtukus.
VIRTI VARŠKĖTUKAI

BULVIŲ IR VARŠKĖS BLYNAI

 4–5 porcijos

Paruošite per 40 min.

Reikės:

Blynams:

500 g virtų bulvių

2 pakuočių (360 g) varškės (9 proc.)

2 kiaušinių

1 a. š. druskos

½ a. š. grūstų juodųjų pipirų

½ stiklinės (70 g) miltų

aliejaus (kepti)

Padažui:

1 didelio svogūno

100 g šaltai rūkytos šoninės

½ stiklinės (125 ml) riebios grietinėlės

ryšelio krapų

Patiekimui: riebios grietinės, svogūnų laiškų.

  1. Virtas bulves sutrinkite grūstuvu. Sumaišykite su varške ir kiaušiniais. Įmaišykite druską, pipirus ir miltus.
  2. Semkite po kupiną šaukštą masės ir tarp delnų formuokite apvalius blynelius.
  3. Keptuvėje virš vidutinės ugnies įkaitinkite šlakelį aliejaus. Kepkite blynelius po kelias minutes iš abiejų pusių, kol išorėje gardžiai apskrus, o viduje bus iškepę.
  4. Kol blyneliai kepa, paruoškite padažą. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus suberkite kubeliais supjaustytą svogūną ir šoninę. Kepkite, kol svogūnai suminkštės ir šoninė apskrus. Apliekite grietinėle ir dar trumpai pakaitinkite. Pagardinkite smulkintais krapais.
  5. Blynelius patiekite su grietine ir šoninės-grietinėlės padažu. Apiberkite saujele smulkintų svogūnų laiškų.
BULVIŲ IR VARŠKĖS BLYNAI

SULTINGI VIŠTIENOS KUKULIUKAI

4–5 porcijos

Paruošite per 45 min.

Reikės:

Kukuliukams:

400 g smulkintos vištos šlaunelių mėsos

1 mažo kiaušinio

100 g rikotos sūrio (arba varškės)

1 mažo svogūno

2 skiltelių česnako

ryšelio petražolių

½ stiklinės (60 g) džiūvėsėlių

¼ stiklinės (62 g) pieno

2 a. š. prieskonių mišinio vištienai

Padažui:

2 v. š. sviesto

2 skiltelių česnako

50 g šaltai rūkytos šoninės

1 stiklinės (250 g) riebios grietinėlės

½ a. š. druskos

½ b. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų

100 g tarkuoto kietojo sūrio

100 g špinatų lapelių

Patiekimui: bulvių košės.

  1. Iškepkite kukuliukus. Orkaitę įkaitinkite iki 230°C temperatūros (kaitinimas iš viršaus ir apačios). Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite smukintą vištos šlaunelių mėsą, kiaušinį, rikotą, labai smulkiai kapotą svogūną ir česnako skilteles, smulkintas petražoles, džiūvėsėlius, pieną ir vištienos prieskonius. Palikite masę pastovėti 10–15 minučių, kol džiūvėsėliai išbrinks.
  3. Semkite po šaukštą masės ir tarp drėgnų delnų formuokite minkštus apvalius kamuoliukus. Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Turėtumėte gauti apie 20–22 kukuliukus.
  4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15–17 minučių, kol kukuliukai ims gražiai rusti.
  5. Kol kukuliukai kepa, paruoškite padažą. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite smulkiai kapotą česnaką ir nedideliais gabalėliais pjaustytą šoninę. Kepkite, kartais pamaišydami, apie minutę, kol česnakas paskleis gardų aromatą.
  6. Supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais. Pavirkite kelias minutes.
  7. Suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir maišydami pakaitinkite, kol jis išsilydys.
  8. Galų gale suberkite smulkintus špinatų lapelius ir maišydami pakaitinkite dar minutę, kol špinatai suminkštės ir sukris.
  9. Patiekite vištienos kukuliukus su grietinėlės padažu ir bulvių koše. Valgykite nedelsdami.
SULTINGI VIŠTIENOS KUKULIUKAI

VARŠKĖS SPURGOS

Apie 30 nedidelių spurgų

Paruošite per 1 val.

Reikės:

180 g varškės (9 proc.)

2 didelių kiaušinių

½ stiklinės (125 g) riebios (30–40 proc.) grietinės

¾ stiklinės (150 g) cukraus

2 ½ stiklinės (350 g) miltų

½ a. š. sodos

aliejaus virti

miltelinio cukraus apibarstyti

  1. Didesniame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, grietinę ir cukrų. Kitame – miltus su soda. Mišinį suberkite į varškės masę ir išmaišykite tirštą, lipnią tešlą.
  2. Į puodą įpilkite aliejaus (tiek, kad virdamos spurgos galėtų laisvai plaukioti ir neliestų dugno) ir įkaitinkite ant vidutinės kaitros iki 180°C temperatūros. Jei neturite termometro, ar jau galima virti spurgas, tikrinkite taip: įmeskite į aliejų mažą gabalėlį duonos – jei aplink jį kyla burbuliukai ir duona lėtai skrunda, aliejus yra tinkamos temperatūros. Jei burbuliukai nekyla, reikia kaitinti toliau. Jei duona iškart dega – aliejus per karštas. Kai aliejus įkais iki tinkamos temperatūros, kaitrą sumažinkite iki silpnos.
  3. Kabinkite po šaukštą tešlos, drėgnais delnais suformuokite nedideles apvalias spurgas ir po kelias, kad virdamos nesiliestų, dėkite į verdantį aliejų.
  4. Virkite vis apversdami, kol spurgos gražiai apskrus iš visų pusių. Tikslus virimo laikas priklauso nuo spurgų dydžio ir aliejaus temperatūros. Galite išgriebti vieną spurgą, perlaužti perpus ir patikrinti, ar jau išvirė.
  5. Spurgas kiaurasamčiu išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite į popieriniais rankšluosčiais išklotą lėkštę, kad susigertų riebalų perteklius. Nusausintas spurgas apibarstykite milteliniu cukrumi.
VARŠKĖS SPURGOS

Susiję straipsniai

  • Jeigu jau pradėjote kraustytis iš proto dėl šventinio meniu, Kristina „Ant medinės lentelės“ jums turi paruoštuką
  • Kulinarė Julija „Kitchen Julie“ dalijasi nostalgiškų lietinių receptais
  • penki produktai
    Lengvi virtuvės burtai: kodėl mamoms tinka receptai iš penkių produktų. Vaišina tinklaraštis „Penki produktai“
  • Marijos kūdikių receptų paskyros lankomumas – beveik 25 000 sekėjų!
  • Pliusai ir minusai turint rūkyklą
    Pliusai ir minusai turint rūkyklą
  • Tęsiame pažintį su mamomis-maisto tinklaraštininkėmis, susipažinkite su „Skaniai ir sveikai“ + 4 geriausi receptai
  • mamų versliukai
    Vaikas + instagramas = galimybės. Pristatome mamų versliukus
  • Vaišina „Mamos restoranas“ – tinklaraščio istorija ir 4 superreceptai
  • Velykų burtai virtuvėje. Receptais dalijasi tinklaraščio „Paprasta gaminti“ autorė Karina
Tags: Maisto tinklaraštis
Next Post
sportas

Mano vaikas būrelyje traumos nepatirs. Ar tikrai?

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


3 + trys =


TAIP PAT SKAITYKITE

Mamos puslapis

Nuomonės formuotoja Gintarė Vasyliūtė: lyties atskleidimo ceremonija pavyko ne iš pirmo karto
Kada verta keisti seną stogo dangą į metalinę?
Ozempikas ne tik Holivude? Lietuvos vaistinėse galima įsigyti vieną nereceptinį ir keletą receptinių vaistų svoriui mažinti
Įsitempusi mama – nepalanki vaikui. Jei jaučiate bent kelis iš šių ženklų, – įsiklausykite į save

Kūdikis

Perkame nešioklę: nepamirškime kelių pagrindinių visoms nešioklėms svarbių saugumo aspektų
Klykia, riečiasi, nemiega. Naujas požiūris į gydymą – masažas nuo pilvo dieglių
Receptai kūdikiams nuo 6 mėnesių: vienoms galvos skausmas, kitoms – kūrybos aikštelė
Tai ne vien ankstukės istorija. Tai ir istorija apie mamos jausmų vandenyną

Laisvalaikis

Meškinų terapija fotosesijose: kai vaikui nejauku fotografuotis, gali padėti 150 senovinių meškiukų
5 Italijos salos, kurias verta aplankyti. Rekomenduoja knygų apie Italiją autorė
Konkurencija, sportas ir judesys – žaismingai interaktyvus spektaklis pradinukams
Kelionė į knygų pasaulį: kaip užauginti smalsų ir mąstantį skaitytoją

Nėštumas

Kai motinystė gimsta iš netekties. Apie nevaisingumo paliktą šešėlį – psichologijos mokslininkė
Odos būklių ir ligų ruletė nėštumo metu
Berniukas ar mergaitė? Lyties atskleidimo šventė Ovidijui „žemaitukui“ išpranašavo sūnų, o Gabrielei Vashai – dukrą
Kaip pagerinti vaisingumą, jeigu amžius jau nebelaikomas esminiu kriterijumi norint pastoti

Receptai

Vaikams augant, „auga“ ir blynai. Idėjomis dalinasi „Zuikio receptai“
Juodasis šokoladas – ir sveika, ir skanu. 5 netikėti receptai su juoduoju šokoladu
Lengvi virtuvės burtai: kodėl mamoms tinka receptai iš penkių produktų. Vaišina tinklaraštis „Penki produktai“
Šeši spalvoti receptai su daržovių ir vaisių milteliais – sveikam vaikų stalui

Tėčiams

Daugiavaikiai Mikalauskai, jų sodybos romantika, vaikai „kaimietukai“ ir tiesioginė tikros laimės transliacija
 Medicininiai tyrimai atskleidžia, kad į šeimą atėjus naujai gyvybei depresiją patiria iki 10 proc. vyrų
Tėčio dienos proga siūlome dovanų idėją tėčiams, kuri bus įveikiama bet kokio amžiaus vaikams
8–12 proc. vyrų yra nevaisingi. Jeigu tai jūsų vyras, perduokite jam – yra gerų žinių

Vaiko psichologija

Kaip vaikai mokosi jausti: mažų vaikų didelės emocijos
Paauglys paprašo leidimo nakvoti pas savo vaikiną ar merginą. Kokius niuansus siūlo apsvarstyti specialistai
Tvirtos ir švelnios ribos: kaip jas brėžti vaikams be bausmių ir pykčio
Pirmasis vaikas – „eksperimentinis triušis“ ir kiti dėsniai apie vaikų eiliškumą šeimoje

Ekologija

Tylūs pavojai virtuvėje: ekspertė paaiškino, kaip indai gali iš lėto nuodyti organizmą
Natūralus, ekologiškas, be GMO ir konservantų, biodinaminis… Kaip išnarplioti šią etikečių dilemą
„Natūralus“, „ekologiškas“, „nekenksmingas aplinkai“ – šių žodžių gali nebelikti įvairių produktų etiketėse. Kodėl?
Sauskelnių eksperimentas: trys šeimos per tris mėnesius „sutaupė“ 3 780 sauskelnių. Kaip?

Kelionės

5 Italijos salos, kurias verta aplankyti. Rekomenduoja knygų apie Italiją autorė
Paskutinės minutės kelionės: Spontaniškos atostogos už patrauklią kainą
Atostogos kruize – tobulas pasirinkimas tiek mamoms, tiek vaikams
Šiaurės pašvaisčių medžioklė, poledinė žvejyba, maudynės eketėse ir šiaurinių elnių varžybos. Dovilės patirtis Laplandijoje

Jaunas kaimas

Dėl ko gyvename kaime? Todėl, kad mieste nėra ką veikti
Kodėl vaikams augti kaime iki mokyklos yra nepalyginamai geriau
Sakalas Zacharijus ir jo ožkelės, kurios pozavo net „Playbojui“
Rojus Legų kaime: vilniečių šeima įsuko baidarių verslą ir nepasigenda sostinės
Affidea pasiūlymas
Meridiano licėjus
saulės kremas
Keistuolių teatras
krizinio nėštumo centras
Kuoro optika
must bee
Boozt
TuTu lietaus rūbai
Livin - ekologiški ir natūralūs produktai
pavasario vasaros kolekcija
zyle
Pilvuko pūtimo vaistai
dantukų dygimo skausmas
pampers baby
picerija
pledukai
Lenor
batukai
kabrita
kosmetika moterims
Mamos žurnalo prenumerata
papuošalai
žuvų taukai
auksomeistrai.lt

ŽYMOS

Ankstukas Antibiotikai Atopinis dermatitas Autizmas Depresija Etnokultūra Garsi mama Gerosios bakterijos Globa Imunitetas Imuniteto stiprinimas Kalbos raida Kalėdos Karantinas Knygos mamoms Knygos tėvams Knygos vaikams Ką veikti su vaiku Kūdikio raida Lieknėjimas Lietuvių autorių knygos vaikams Mamų bendruomenės Mažakraujystė Motinystė ir karjera Motinystė svetur Naujos knygos Neišnešiotukas Nerimas Nevaisingumas Papildomas maitinimas Pogimdyminė depresija Skaitymas Skyrybos Svoris po gimdymo Teatras vaikams Vaikiškos knygos Vaikystė senovėje Vaikų ir tėvų santykiai viduriavimas Vilma Grigienė Vitaminas D Vėlyva motinystė Įvaikinimas Šemeta Žaislai
  • APIE MUS
  • MŪSŲ KONSULTANTAI
  • REKLAMA
  • PRENUMERTA
  • KONTAKTAI
  • TEMOS

Sekite mus:

  • Kontaktai
  • Sveiki pirmieji metai
  • Privatumo politika
  • Prenumerata
  • Temos
  • Nėštukė
  • liekna.com

© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
    • Redakcijos projektai
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
    • Sveikos akytės
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
    • Privatus lavinimas
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologas atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata ir grožis
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Naujienos
    • Tinklaraštis
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
    • Pogimdyminė depresija
    • Emigrantų vaikai
    • Priimti kitokį
    • Aš vaikas ir knyga
    • Kultūros skiepas
    • Neišnykstanti Lietuva
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė

© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
    • Redakcijos projektai
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
    • Sveikos akytės
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
    • Privatus lavinimas
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologas atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata ir grožis
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Naujienos
    • Tinklaraštis
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
    • Pogimdyminė depresija
    • Emigrantų vaikai
    • Priimti kitokį
    • Aš vaikas ir knyga
    • Kultūros skiepas
    • Neišnykstanti Lietuva
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė

© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos