• Apie mus
  • Reklama
  • Prenumerata
Mamos Žurnalas
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologė atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Redakcija
    • Tinklaraštis
    • Naujienos
    • Redakcijos projektai
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė
No Result
View All Result
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologė atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Redakcija
    • Tinklaraštis
    • Naujienos
    • Redakcijos projektai
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė
No Result
View All Result
Mamos Žurnalas
No Result
View All Result

Velykoms išbandykite 3 madingiausius šio pavasario kepinius-hibridus

Mamos puslapis, Receptai
0
kepiniai

BKRY kepėjas D. Vaisovas

kepiniai
Sonata Šalkauskaitė

Velykos – jau visai ant nosies, o kartu su jomis ir amžinas klausimas – ką gardaus išsikepti šiemet? Nors Velykiniai kepiniai turi ypatingą reikšmę ant lietuvių stalo, tačiau šiemet Velykos bus kitokios, todėl metas išbandyti ir atrasti kiek kitokius Velykų receptus.

„Šias šventes kviečiame pasitikti kepant madingiausius ir visus socialinius tinklus užkariavusius kepinių „hibridus“ – maišykite tikrą kulinarinę prancūzišką klasiką su Velykinėmis tradicijomis ir liksite nustebinti“, – pataria „Malsenos“ kepimo akademijos ambasadorė Sonata Šalkauskaitė ir kviečia išbandyti tris netikėtus receptus.

Minkštutėliai mieliniai pyragai, gardžios pynės ar saldūs ir burnoje tirpstantys keksai – be jų lietuviškas velykinis stalas neįsivaizduojamas. Tačiau ne tik Lietuva, kone kiekviena krikščioniško pasaulio šalis turi savo specifinę Velykų duoną, bandeles ar pyragus, kuriems kepti pasitelkiamos tradicijos ir iš kartos į kartą perduodami receptai. Tačiau pastaraisiais metais vis daugiau žmonių atranda kepimą namuose, ieško naujų ir netikėtų skonių, todėl improvizuoja su klasikiniais ir tradiciniais receptais.

„Šiemet Velykos bus kitokios, negu buvome įpratę, todėl ir švęsti siūlome jas su kitokias kepiniais – sukurdami netikėtus ir ypatingus velykinius skonius. O kas nutinka, kai sujungiame sausainį ir šokoladinį pyragą? O kruasaną ir keksiuką? Cruffins, bagnuts, townies, duffins, cretzels, chonuts – ne, tai ne burtažodžiai, tai tradicinių kepinių hibridai, kurie sujungia ir maišo tarpusavyje klasikinius receptus ir visas įsigaliojusias kepimo taisykles”, – „Malsenos“ kepimo akademijos metu pasakojo jos ambasadorė.

Kepinių hibridai – kas tai? Pavyzdžiui, jeigu jūs dievinate kruasanus, tačiau mielai išmėgintumėte šiuos sviestinius raguolius kitokiu „formatu“, galite išbandyti kretzelius – pretzelių ir kruasanų hibridus. Tai tik vienas iš daugybės pavyzdžių, kurie dėl savo patrauklios ir fotogeniškos išvaizdos itin populiarėja socialiniuose tinkluose.

Vieni pirmųjų hibridinius kepinius Lietuvoje išpopuliarino Vilniaus kepykla BKRY, kurios veidas Dovydas Vaisovas džiaugiasi, kad lietuviai nebijo eksperimentuoti ir atranda naujų bei netikėtų kepinių.

„Mes turime savotišką filosofiją ir į kepinius žiūrime truputį kitaip: visas mūsų asortimentas neprimena kitų tradicinių kepyklėlių asortimento ir net jeigu mes darome kruasaną, tai jis bus visai kitoks – pavyzdžiui, rožinis. Visas mūsų kolektyvas patys dažnai keliauja, ragauja kažką naujo ir atveža šias idėjas į Lietuvą. Aš pats dešimt metų dirbau ne Lietuvoje, todėl man pažįstama visai kita, Lietuvoje mažai žinoma kepinių specifika, tie patys hibridiniai kepiniai, kurie Lietuvoje dar tik pradeda populiarėti. Todėl norisi parodyti, kad galime žaisti, maišyti skirtingas tešlas ir jų gamybos technikas, eksperimentuoti su spalvomis, tekstūromis ir skoniais“, – sako kepėjas D. Vaisovas.

Todėl šias Velykas pamėginkite atrasti naujus ir netikėtus kepinių skonius bei derinius ir nustebinkite savo šeimos narius.

1. Kruasano ir mielinės pynės hibridas – šokoladinė babka

kepiniai
Kruasano ir mielinės pynės hibridas – šokoladinė babka

Babka yra nuo senų laikų kepamas mielinis pyragas, tačiau ne taip senai šis kepinys įgavo naują tekstūrą – įprasta mielinė tešla buvo pakeista sluoksniuota tešla, taip sujungiant sviestinį kruasano traškumą ir minkštą babkos tekstūrą. Atraskite netikėtą kepyklos BKRY kepėjo D. Vaisovo receptą!

Jums reikės: 250 g „Malsenos“ aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 5 g druskos, 22 g cukraus, 11 g šviežių mielių, 95 g šalto vandens, 13 g kiaušinių masės (kiaušinio plakinio), 23 g šalto sviesto (tešlai), 125 g kambario temperatūros sviesto sluoksniavimui, 250 g riešutų kremo, 80 g žemės riešutų.

Kaip ruošti tešlą?

  • Sluoksniuotą tešlą geriausia pasiruošti dieną prieš, kad tešla fermentuotųsi pernakt šaldytuve.
  • Į dubenį sudėkite visus tešlos ingredientus, išskyrus vandenį ir sviestą. Tešlą maišykite ir į ją po truputį pilkite vandenį, kad ši sukibtų. Dėkite šaltą sviestą ir toliau maišykite 10 min. Suformuotai tešlai leiskite pailsėti 10 min.
  • Į skardą dėkite maistinio popieriaus, ant jo tešlą iškočiokite į maždaug 25 cm pločio ir 20 cm ilgio stačiakampį, uždenkite maistine plėvele ir palikite per naktį šaldytuve.
  • Sudėkite du kepimo popieriaus lakštus, o tarp jų – kambario temperatūros sviestą. Kočėlo pagalba iš viršaus po truputį spauskite sviestą ir kočiokite, kad sviestas pasiskirstytų į plokščią stačiakampį. Paruoštą sviestą dėkite į šaldytuvą kartu su tešla iki kito ryto.
  • Ryte tešlą kočiokite maždaug į 25 cm pločio ir 40 cm ilgio stačiakampį. Sviestą iškočiokite į maždaug 25 cm pločio ir 20 cm ilgio stačiakampį. Tuomet sviestą dėkite į tešlos vidurį, kad kraštuose liktų maždaug po 10 cm. Tuomet tešlos dalis be sviesto – užlenkite į vidurį. Kai viską pasiruošiate, sviestą su kočėlo pagalba pradėkite spausti iš tešlos viršaus, kad šis įsikočiotų per tešlą. Turimą stačiakampį perlenkite per pusę.
  • Sulankstę tešlą, dėkite ją į šaldytuvą maždaug 1 valandai, kad ši pailsėtų.
  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo, ją kočiokite išilgai iki 40 cm ilgio ir 25 cm pločio. 1/3 tešlos iš kairės pusės lenkite iki 2/3 dalies, o likusią 1/3 tešlos iš dešinės užlenkite lygiai taip pat.
  • Tešlą vėl apvyniokite maistine plėvele ir dėkite dar vienai valandai pailsėti į šaldytuvą. Po valandos tešla jau yra paruošta kočiojimui ir formavimui.

Babkos ruošimas:

  • Pasiruoškite įdarą. Riešutus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje, o riešutų kremą pašildykite, kad šis lengviau teptųsi ant tešlos.
  • Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio, 40 cm ilgio ir 25 cm pločio. Tešlą ištepkite riešutų kremu, berkite riešutus ir sukite tešlą iš apačios į viršų, kad gautųsi viena graži suktinė. Tuomet ją perpjaukite išilgai ir pinkite pynutę.
  • Pasiruoškite kepimo formą. Į ją dėkite kepimo popieriaus, jį galite šiek tiek patepti sviestu. Į vidų dėkite babką, uždenkite maistine plėvele ar virtuviniu rankšluosčiu ir palikite kildinimui 2-2,5 val. kambario temperatūroje.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 °C ir kepkite apie 20 min.

2. Kruasano ir mafino hibridas krufinas

kepiniai
BKRY kepėjas D. Vaisovas ir kruasano bei mafino hibridai krufinai

Krufinas yra kruasano ir keksiuko hibridas. Šis kepinys gaminamas iš sluoksniuotos brijošė tešlos ir kepamas keksiukų formelėse. Krufinai yra įdaromi įvairiais kremais, vaisiais, uogienėmis ar net varške, o vėliau gardinami įvairiais glajais. Išbandykite kepyklos BKRY kepėjo D. Vaisovo krufinų receptą.

Jums reikės: 250 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 5 g druskos, 22 g cukraus, 11 g šviežių mielių, 95 g šalto vandens, 13 g kiaušinių masės (kiaušinio plakinio), 23 g šalto sviesto (tešlai), 125 g kambario temperatūros sviesto sluoksniavimui. Įdarui: 100 g sviesto, 5 g cinamono, 50 g cukraus.

  • Pasiruoškite tešlą taip pat, kaip nurodyta babkos recepte iki žingsnio „Babkos ruošimas“.
  • Pasiruoškite kepimo formeles, kuriose kepsite savo krufinus. Geriausia, kad šios būtų iš aliuminio folijos. Formeles patepkite sviestu, galite įberti šiek tiek cukraus.
  • Pasiruoškite cinamoninį užtepą, kurį dėsite ant tešlos. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
  • Tešlą iškočiokite maždaug į 20 cm ilgio ir 10 cm pločio lakštą, 4 mm storio. Ant iškočiotos tešlos dėkite užtepo masę ir paskirstykite ją per visą tešlą. Supjaustykite tešlą į 5 cm ilgio ir 4 cm pločio stačiakampius. Iš turimos tešlos masės turėtų gautis 7-8 krufinai.
  • Sukite kiekvieną mažą juostelę atskirai (į suktines). Susuktą ragelį padalinkite į dvi lygias dalis, pjaunant išilgai. Turite gauti tešlos juosteles. Šias tešlos juosteles susukite taip, kad gautumėte sraigės namelio raštą. Likusį kraštelį pakiškite po susuktu krufinu.
  • Dėkite susuktus krufinus į formeles ir kildinkite apie 2-3 val. kambario temperatūroje.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite apie 13-15 min. Kai krufinai iškepa, palaukite apie 5 min., kad šie atvėstų formelėse ir nesukristų. Išėmus krufinus, juos galima apvolioti cukruje.
kepiniai
Šokoladinio pyrago ir sausainio hibridai – mini pyragėliai „brookie“

3. Šokoladinio pyrago ir sausainio hibridai – mini pyragėliai „brookie“

Ar tai sausainis? Ne, tai brookie! Tai milžiniški sausainiai, kurie iš išorės yra traškūs ir tvirti, o viduje drėgni, tąsūs ir turtingo, ryškaus skonio. Perlaužus brookie galite pamatyti, jog viduje jis turi įprastą šokoladinio pyrago konsistenciją, o iš išorės atrodo it sausainis.

Jums reikės: 110 g šalto sviesto, 100 g rudojo cukraus, 50 g baltojo cukraus, 1 kiaušinio (M), 100 g „Malsenos“ aukščiausios rūšies kvietinių miltų ir 60 g „Ekstra“ kvietinių miltų, 40 g kakavos, ½ arbatinio šaukštelio krakmolo, ½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, ½ arbatinio šaukštelio druskos, 300 g juodojo šokolado (smulkinto).

Gaminimas:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 210 °C.
  • Sumaišykite šaltą sviestą, pjaustytą kubeliais, su cukrumi. Įmuškite kiaušinį ir įmaišykite.
  • Į sausainių masę įsijokite miltus, kakavą, kepimo miltelius, krakmolą, druską, tuomet įmaišykite smulkintą šokoladą.
  • Atšaldykite tešlą: įdėkite ją į šaldytuvą maždaug 30-45 min.
  • Paėmus tešlą į rankas suformuokite maždaug 100 g tešlos rutuliukus.
  • Išklokite orkaitės skardą sviestiniu popieriumi, dėkite suformuotus sausainius. Skardoje telpa 4 sausainiai, kai naudojame 100 g sausainių tešlos.
  • Kepkite sausainius apie 7-9 min.
  • Prieš ragaudami palikite sausainius atvėsti bent 10-15 min.
mamoszurnalas.lt_630x400

Susiję straipsniai

  • 7 nesudėtingi darbeliai vaikams Velykų tematika, kuriems nereikia specialių priemonių
  • maistas
    8 skanios riešutų sviesto panaudojimo galimybės
  • Indrė Trusovė
    Indrės Trusovės sveikuoliškas „tinginys“ su varške ir uogomis – kad neapsunktume prie Velykų stalo
  • pyragas
    Kaip iškepti tobulą meduolį, medauninką ir medaus tortą
  • pyragas
    Kalėdos namuose: 3 tradiciniai ir nostalgiški kepinių receptai
  • kepiniai
    Kepimo bumas neslūgsta – kokie kepiniai dominuos mūsų virtuvėse 2021 metais?
  • emigracija
    Kodėl senovėje nebuvo nutukusių vaikų? Kaltas požiūris į saldumynus bei lepinimą
  • vaisiai
    Persikų ir nektarinų dvikova – kurie vertingesni?
  • blynai
    Prasidėjo blynų savaitė. 8 didžiausios blynų kepimo klaidos ir naudingi patarimai
  • duona
    Pynės, sūkuriai ar mazgai? Kaip formuoti tešlą ir kokių kepinių išsikepti Velykoms?
  • saldus kaprizas
    Tortas vaiko šventei – ar nuostabus grožis suderinamas su sveikumu? Atsakymas – TAIP
  • maistas
    Trys idėjos Velykų stalui, jeigu dar nesugalvojote, ką gaminsite
  • miltai
    Viskas, ką mama turi žinoti apie miltus – 5 rūšys ir joms būdingi kepiniai
  • Šios Velykos visiškai kitokios – kai gėris kovoja su blogiu
Gairės: Bandelių receptasMamos receptasSausainių receptaiVelykų kepiniaiVelykų receptai
Next Post
Eko

Aušvyda save vadina „mama, kuri bando gyventi žaliau“

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


+ 6 = trylika

REKOMENDUOJAMI VIDEO

TAIP PAT SKAITYKITE

Mamos puslapis

Mamos skalbykla atidaryta! Patarimai, kaip skalbti vaikų drabužius
Yra ne viena priežastis, kai svoris auga „iš oro“, ir kalorijų skaičiavimas nieko neduos
Anželos ir Žygimanto Gečų šeimoje auga ketverių su puse metukų performeris Žakas
Tėčio dienos proga siūlome dovanų idėją tėčiams, kuri bus įveikiama bet kokio amžiaus vaikams

Kūdikis

Kūdikio oda: būklės, kurių nereikia bijoti
Kaip reaguoti į kūdikio verksmą? Vienas patarimas yra esminis
Kūdikiai klykia, kad išgyventų, tačiau kaip išgyventi tėvams? Raminimui siūlomas 5S metodas
„Normalūs“ ir „nenormalūs“ dantų dygimo požymiai

Laisvalaikis

Keliaujančios mamos dalinasi – svajonių Balis su vaikais
Vaikas prašo augintinio? Specialistė pataria, kaip pasiruošti
„Atostogų parke“ – visada geras oras
Jei planuojate šeimos fotosesiją – patyrusios fotografės patarimai

Nėštumas

Antrojo vaikelio laukimas – psichologė pataria kaip pasiruošti pokyčiams
Atmintinė nėštumą planuojančioms ir jau besilaukiančioms – ką svarbu žinoti?
Akušerė apie gimdymą namuose: „Vargu, ar aš pati drįsčiau“
Strijos – nemaloni nėščiųjų, paauglių ir sportininkų problema

Receptai

Naminių ledų receptai – nuo egzotiškųjų skonių iki išskirtinių su pipirais ar avokadais. Dalinasi tinklarašis „Mano vaikas valgo viską“
Velykų burtai virtuvėje. Receptais dalijasi tinklaraščio „Paprasta gaminti“ autorė Karina
Ar humusas naudingas žmogaus organizmui?
VERGNANO – itališkos kavos kultūros ženklas, vertinamas pasaulyje jau 150 metų

Tėčiams

Tėčio dienos proga siūlome dovanų idėją tėčiams, kuri bus įveikiama bet kokio amžiaus vaikams
8–12 proc. vyrų yra nevaisingi. Jeigu tai jūsų vyras, perduokite jam – yra gerų žinių
Kūdikio gimimo proga: 11 dovanų idėjų mamai nuo vyro
Tyrimas atskleidė: 1 iš 10 vyrų patiria pogimdyminės depresijos požymius

Vaiko psichologija

Juda ir garsiai kalba, trukdo kitiems vaikams, nesusikaupia ir elgiasi, kaip jam šauna į galvą. Judrus ar hiperaktyvus?
Vaikas nemoka spręsti konfliktų su draugais? Išmokykite jį sistemos SPRĘSK
Padėkite, namuose „sunkus“ paauglys
Tėvams atrodo, kad ir vaikams reikia tempo, kad išmoktų gyventi šitame pasaulyje. Tačiau vaikams trūksta tiesiog pauzės nieko neveikti

Ekologija

Kaip aš iš paskutiniųjų stengiausi būti „eko“ mama ir kas iš to gimė
Kartą ir visiems laikams – plauti ar neplauti rūšiuojamas atliekas?
Kaip sutvarkyti namus, kad juose būtų kuo sveikiau gyventi vaikui
Tvarios Kalėdos: patarimai, kaip neapšnerkšti planetos per didžiąsias metų šventes

Kelionės

Keliaujančios mamos dalinasi – svajonių Balis su vaikais
Ką su vaikais pamatyti Londone per savaitgalį: mokami ir nemokami objektai
Lekiam į Katovicus? Lina iš instagramo paskyros „Nėra Blogo Oro“ sudarė jums idealų maršrutą
Kelionė į Londoną Hario Poterio pėdsakais sužavės kiekvieną vaiką

Jaunas kaimas

Dėl ko gyvename kaime? Todėl, kad mieste nėra ką veikti
Kodėl vaikams augti kaime iki mokyklos yra nepalyginamai geriau
Sakalas Zacharijus ir jo ožkelės, kurios pozavo net „Playbojui“
Rojus Legų kaime: vilniečių šeima įsuko baidarių verslą ir nepasigenda sostinės

Dovanų kuponas

Dovanų kuponas
saulės apsauga
vitaminai mamoms
Iki pergalės
Mįsliaus dirbtuvės
kepuraitės vaikams

Vaikystės sodas

privatus darželis
batukai vaikams
vežimėliai
dantukų gydymas
batukai
kosmetika moterims
Deinavos baldai vaikų kambariui
Livin - ekologiški ir natūralūs produktai
saulės gojus
Mamos žurnalo prenumerata
kūdikių maistelis
revu klinika
sebamed baby
papuošalai
filharmonija
Zuza.lt - Vaikų prekės
žuvų taukai
dantų klinika
auksomeistrai.lt-300X300
neutral
knygos tėvams

ŽYMOS

Aktyvių mamų zona Antibiotikai Atopinis dermatitas Etnokultūra Garsi mama Gerosios bakterijos Gimdymo baimė Globa Imunitetas Kalbos raida Kalėdos Karantinas Knygos mamoms Knygos tėvams Knygos vaikams Ką veikti su vaiku Kūdikio raida Lieknėjimas Mamų bendruomenės Mažakraujystė Motinystė ir karjera Motinystė svetur Naujos knygos Neišnešiotukas Nevaisingumas Papildomas maitinimas Pirmokas Pogimdyminė depresija Skaitymas Skyrybos Svoris po gimdymo Teatras vaikams Vaikiškos knygos Vaiko raida Vaikystė senovėje Vaikų ir tėvų santykiai viduriavimas Vieniša mama Vilma Grigienė Vitaminas C Vitaminas D Vėlyva motinystė Įvaikinimas Šemeta Žaislai
  • Apie mus
  • Reklama
  • Prenumerata

Sekite mus:

  • Kontaktai
  • Sveiki pirmieji metai
  • Privatumo politika
  • Prenumerata
  • Nėštukė
  • liekna.com

© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Nėštumas ir gimdymas
    • Nėštumas
    • Gimdymas ir po jo
    • R. Šemetos mokyklėlė
    • Mano gimdymo istorija
    • Nėštumo kalendorius
    • Renkame vardą
    • Retas vardas
  • Žindymas
    • Žindymo ABC
    • Žindymo problemos
    • Žindymo konsultanto K.Vitkausko puslapis
    • Žindymo istorijos
    • Klausimai – atsakymai
  • Kūdikis
    • Naujagimis
    • Kūdikio raida
    • Papildomas maitinimas
    • Kūdikio priežiūra
    • Kūdikių ligos
    • Redakcijos kūdikiai
  • Vaiko sveikata
    • Ekologija
    • Pediatras atsako
    • Miego problemos
    • Vaikų ligos
    • Alergiškas vaikas
    • Sveiki dantukai
    • Logopedo konsultacija
    • Liaudies medicina
    • Imuniteto stiprinimas
    • Vaikų mityba
  • Lavinimas
    • Darželinukas
    • Mokinys
    • Būreliai
  • Psichologija
  • Laisvalaikis
    • Ką veikti su vaiku
    • Krikštynos
    • Gimtadieniai
    • Šeimos šventės
    • Kelionės
    • Horoskopai
    • Kalba vaikai
  • Mamos puslapis
    • Ginekologė atsako
    • Psichologija
    • Mamos sveikata
    • Šeimų istorijos
    • Lieknėjimas
    • Receptai
    • Tėčiams
    • Buitis
    • Motinystė svetur
    • Karjera
  • Redakcija
    • Tinklaraštis
    • Naujienos
    • Redakcijos projektai
  • Projektai
    • Žalia šeima
    • Savanorystės pamokos šeimoje
    • Knygų žiurkės prieš kompiuterių peles
    • Animacija Z kartos vaikams
    • Teatras Z kartos vaikams
    • Jaunas kaimas
    • Mūsų namai – tavo namai
    • Keturi milijonai
    • Vaikai, pažinę karą
    • Vaikams atsiveria senovė
  • Nėštumo skaičiuoklė
  • E.parduotuvė

© Mamos žurnalas 2023 Visos teisės saugomos